Cases – voksne

“Birgitte åbner vinduet til min hjerne”

I kølvandet på en cykelulykke har jeg de sidste 10 år døjet med en vedholdende hjernerystelse, kronisk invaliderende svimmelhed, daglige hovedpiner og migræneanfald - og en mærkelig uafklaret smertetilstand bag mit øje. Der er ikke den terapiform, jeg ikke har forsøgt mig med.
Efter min mening er Birgitte utrolig dygtig på sit felt og besidder en stor forståelse for kroppens usynlige klager og smerter. Når hun nøjsomt bruger sine teknikker, føler jeg vitterligt, at hun åbner vinduet til min hjerne, og der kommer frisk luft ind.
Jeg har haft signifikant bedring, siden jeg startede behandling hos Birgitte og hun har bestemt min anbefaling.

Claire Prener, medicinstuderende

Birgitte fik bugt med kæbespændingerne

Gennem nogle uger havde jeg haft stærke pulserende smerter i min kæbe, mine tænder og mit ansigt.
Min læge sagde, det var trigeminus-nerven - den store ansigtsnerve - og at det eneste jeg kunne gøre var at vente på, det gik i sig selv. Han gav mig en recept på noget stærk smertestillende medicin.
Jeg tænkte, at der måtte være en bedere behandling, som kunne afhjælpe selve årsagen og fik en tid hos Birgitte.
Behandlingen hos Birgitte var både blid og afslappende, og jeg følte mig i den grad i trygge hænder. Efter første behandling fortog smerterne sig i løbet af halvanden dag, og efter anden behandling var alle smerter fuldstændig forsvundet.

Karina Isolde Balslev

Begyndende bækkenløsning blev lindret

Under min første graviditet fik jeg smerter i lænd og haleben. Hovedpine og migræne var også et tilbagevendende tema. Jeg besluttede at prøve KranioSakral Terapi, og fire behandlinger gjorde underværker!
Spændinger i kæber, nakke og skuldre blev løsnet, hvilket gjorde, at jeg næsten ingen hovedpine havde længere. Smerte og træthed over lænden blev reduceret kraftigt, og jeg følte mig godt tilpas, selvom jeg blev større og større.
Da jeg blev gravid anden gang benyttede jeg KranioSakral Terapi med samme gode effekt.

Helle, 41 år, erhvervs-coach

Livskvalitet forbedret efter piskesmæld

Jeg er en kvinde på 39 år, som for 9 år siden fik et kraftigt piskesmæld ved påkørsel bagfra. Gennem min ”piskesmælds-karriere" har jeg prøvet flere KranioSakral terapeuter. Jeg søgte Birgitte på grund af hendes store erfaring, og jeg må tilstå, at Birgittes behandlinger er dem, jeg får mest ud af.
Jeg har mødt op hos Birgitte med højt stressniveau, anspændte skuldre, kæbe og kraftig hovedpine, for samme eftermiddag at være som forvandlet til et næsten symptomfrit menneske. Idag er jeg førtidspensionist, og får hver tredje uge KranioSakral behandling hos Birgitte, hvilket forbedrer min livskvalitet betydeligt.

Pia Gottorp

KranioSakral Terapi lindrer skader efter rideulykke

Under en alvorlig rideulykke pådrog jeg mig kraniebrud, hjernerystelse, en flækket overlæbe, piskesmæld, en skadet skulder og en brækket ankel. Jeg har måttet igennem mange forskellige behandlinger, som har hjulpet mig godt på vej.
Birgittes behandlinger har en særlig effekt på mine skader. Jeg oplever en særegen ro, og at kroppen slipper chokket og traumet under hendes behandlinger.
Det er tydeligt for mig, at de andre behandlingsformer styrkes af KranioSakral Terapien. Samtidig oplever jeg, at traumet også rent psykisk behandles under KranioSakral Terapien.

Jeanne Fairy, terapeut og coach

Spændingshovedpinen fortog sig

I 2004 blev jeg påkørt og fik et piskesmæld. Lige efter ulykken føltes det som om, jeg gik rundt i en glasboble, og jeg havde konstant hovedpine. Heldigvis fik jeg bevilliget 5 gange KranioSakral Terapi af Tryg Forsikring, som supplement til fysioterapien.
Jeg startede min behandling hos Birgitte Dath få dage efter ulykken. Allerede efter første gang forsvandt følelsen af, at jeg gik i en glasboble. Spændingshovedpinen fortog sig de efterfølgende gange, og jeg fik større bevægelighed i nakken.
Birgitte Dath er blid, nænsom og en fantastisk dygtig behandler, hun er god til at fornemme, hvad man har brug for som menneske.

Christel Damgaard, selvstændig

Lever nu symtomfrit med Morbus Crohn

I dag er jeg symptomfri efter et årelangt sygdomsforløb med Morbus Crohn. Gennem alle årene har jeg regelmæssigt fået organmassage og KranioSakral-behandlinger hos Birgitte.
Mine erfaringer med organmassage er, at det afspænder stressede og belastede fordøjelsesorganer og giver omgående lindring. KranioSakral Terapien er en vidunderlig blid, men samtidig kraftfuld metode, der aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter, og en behandling sætter sit positive aftryk i krop og sind.
Birgitte er en meget kompetent behandler, og hendes magiske hænder er en naturlig forlængelse af hendes indfølende og lyttende personlighed.

Gitte J, 53 år

Stressudløst svimmelhed gik væk

Efter en lang og hektisk arbejdsperiode begyndte jeg at føle mig søsyg. Ikke anfaldspræget, men jeg var derimod konstant svimmel. Det tiltog hen over nogle måneder. I samme periode fik jeg foretaget mange undersøgelser hos forskellige læger. Dog uden at man kunne pege på nogen årsag. Efter 6 måneders søsyge besluttede jeg at prøve noget helt andet. Jeg fik nogle gode afspændingsøvelser hos fysioterapeuten, og sideløbende valgte jeg at få KranioSakral Terapi hos Birgitte Dath.
Efter 5-6 behandlinger var svimmelheden væk, og jeg følte, at jeg igen havde opnået "kontrol over min krop”. Jeg er nu i stand til bedre at mærke mig selv, og det er muligt for mig i det daglige at stoppe op i tide.

Kenneth, selvstændig

Anspændthed forvandles til lethed og velbehag

Jeg sidder meget foran skærmen og har fart på i hverdagen. Det giver ind i mellem spændinger forskellige steder i kroppen, og så besøger jeg Birgitte Dath.
Jeg fortæller hende, hvordan jeg har det – og overlader det til hende at fornemme, hvad der bedst kan lindre. Jeg har både prøvet KranioSakral Terapi og organmassage. Og altid med det resultat, at jeg ”vågner op” efter behandlingen med en følelse af lethed og velbehag i kroppen. Jeg anbefaler derfor Birgitte Dath på det varmeste.

Mand, forfatter, 46 år.

Smerter i lænd, ryg og nakke forsvinder

Jeg er stor fan af Birgittes KranioSakral behandling. Jeg lider periodevis af smerter i lænden - mest når jeg har trænet lidt for ivrigt i fitnesscentret. Smerten breder sig hurtigt op langs rygsøjlen til skuldre og nakke. Birgittes behandling er både utrolig behagelig og dybt afslappende, og det plejer at lykkes hende efter et par sessioner at få løst problemet helt.

Sue, engelsk voiceover, skuespiller

“Det er en lettelse at have en normal hverdag igen”

Jeg havde gennem længere tid lidt af voldsom hovedpine et par gange om måneden. Samtidig havde jeg ondt i nakke og ryg. Jeg prøvede zoneterapi, akupunktur og massage uden resultat.
Efter behandling hos Birgitte har jeg ikke haft hovedpine i 3 måneder. Det er helt fantastisk. Jeg kan stadig være øm og træt i min nakke, men slet ikke på samme måde, og det er en lettelse at kunne have en normal hverdag igen.

Jaqueline, 20 år, receptionist

Svimmelhed efter hjernerystelsen fortog sig

Efter at have pådraget mig en hjernerystelse , begyndte jeg at få KranioSakral Terapi hos Birgitte Dath i håbet om, at hun kunne fjerne noget af min svimmelhed og hovedpine. Det viste sig, at hendes meget grundige og intense behandling var yderst effektiv. Jeg fik det væsentlig bedre efter 3-4 gange.
Så jeg kan hermed på det varmeste anbefale Birgitte – i det dejlige hus, Villa Vitalis.

42-årig mandlig klient

KranioSakral Terapi supplerer genoptræningen

På en skiferie i Norge faldt jeg og slog skulderen voldsomt. Det viste sig, at der var behov for operation. Dagen før operationen fik jeg KranioSakral Terapi hos Birgitte Dath.
Jeg er overbevist om, at den forebyggende KranioSakral behandling hjalp kroppen til at arbejde positivt.
Jeg har siden suppleret genoptræningen af skulderen med KranioSakrale behandlinger for at opnå optimal balance i muskulatur og velvære i krop og sjæl.

Anne Mette Dahl, 52 år, lærer

Smerter i “den nedre region” er minimeret

Jeg har i 5 år haft problemer omkring halebenet med trykken, svien og smerter. Jeg havde i perioder tilmed problemer med at sidde på grund af ubehaget, hvilket nedsatte min livskvalitet betydeligt.
Behandling i det etablerede sundhedssystem har ikke haft nogen nævneværdig effekt.
Efter 5 behandlinger hos Birgitte har jeg det nu så godt, at mit ubehag og smerter i den grad er blevet minimeret, og flere dage er der slet intet at bemærke.

Kvinde, 70 år