Børn med særlige behov

Børn og unge med særlige behov har ofte en dårlig trivsel. De kan have svært ved både at koncentrere sig og indgå i sociale relationer, og de bliver nemt overstimulerede og stressede. De er ofte meget spændte i kroppen – særligt omkring kraniet. Børnene bliver mere samlede og rolige af KranioSakral Terapi. Deres sproglige evner forbedres ofte, og derfor får de lettere ved at udtrykke sig. Samtidig bliver de bedre i stand til at overskue situationer.

Hvilke børn har gavn?

Børn med:

ADHD/ADD
Autisme
Gennemgribende udviklingsforstyrrelse
Aspergers syndrom
Tourettes Syndrom

Hvorfor er KranioSakral Terapi godt for disse børn?

Det er typisk for disse børn og unge, at deres hjernemembraner stivner på grund af spændinger. Når kraniet er spændt, bliver cirkulationen af blod og cerebrospinalvæske dårligere, og så spænder barnet op i hele kroppen.

Gennem lette tryk skaber jeg balance i centralnervesystemet fra kraniet ned gennem rygsøjlen til halebenet. Dermed bliver væskecirkulation omkring hjerne og rygmarvskanal forbedret, og barnet begynder at slappe af i resten af kroppen.

Det er ofte en god idé at give barnet KranioSakral Terapi med jævne mellemrum. Der er faktisk mange børn, som selv kan mærke, når de igen trænger til en behandling - og som derfor beder deres forældre om at bestille en ny tid.

Behandlingen er uden bivirkninger, og KranioSakral Terapi virker ikke negativt ind på anden behandling.

--------

Læs mere om

KranioSakral Terapi >
Børn >