Profil

Jeg er Diplomeksamineret KranioSakral Terapeut, CST-D, som én blandt de første i Norden, og har drevet egen klinik siden 2002. Mit mål er at hjælpe kroppen til at forløse spænderinger og traumer og styrke dens selvhelbredende evne. Jeg sætter mig grundigt ind i klientens situation og hvert forløb bliver tilrettelagt individuelt. Min kernekompetence er KranioSakral Terapi. Derudover anvender jeg SomatoEmotional Release®, nerve- og organmanipulation samt bindevævsmassage.

Specialer omkring voksne

Hjernerystelse og piskesmæld
Hovedpine og migræne
Stress
Nakke- og rygsmerter
Kæbespændinger
Fordøjelsesproblemer
Fertilitetsproblemer

Specialer omkring børn

Kolik
Låsning i nakke/ryg
Skævt kranie opstået efter fødsel
Hovedpine
Ondt i maven
Bidfunktionsproblemer/tandregulering
Indlæringsvanskeligheder
Dårlig trivsel

Min baggrund

Oprindeligt er jeg uddannet farmaceut og har arbejdet med farmaceutisk udvikling igennem 8 år hos Novo Nordisk. Siden 1995 har jeg arbejdet med krop og psyke i en lang række forskellige sammenhænge. Som Bevægelsespædagog har jeg blandt andet trænet hold på Gotvedskolen, Gigtskolen og flere aftenskoler og undervist i discipliner så forskellige som rygtræning, stavgang, efterfødsesgymnastik og babysvømning.

Jeg er internationalt certificeret KranioSakral Terapeut, uddannet under Upledger Instituttet, det absolut førende indenfor området. Jeg har mange supplerende kurser i de osteopatiske teknikker, Nervemanipulation og Visceral manipulation.

Jeg er medlem af NFIB, Netværk for Integreret Behandling. Netværket består af et team af velkvalificerede og erfarne behandlere der samarbejder på tværs af faggrænser.
Se: www.nfib.dk

Jeg er medlem af KST-foreningen og godkendt af Sundhedsstyrelsen som RAB-behandler (Registreret Alternativ Behandler).

Jeg bliver løbende superviseret og følger kurser i efteruddannelse.
Privat bor jeg i Charlottenlund. Jeg er gift og mor til to voksne sønner.

----------

Læs mere om

KranioSakral Terapi >
Andre terapiformer >
Børn >